Nina Rijsterborgh

“Het resultaat van je werk daadwerkelijk om je heen zien. Dat is wat mij drijft en wat ik zo interessant vind aan het bestuurs- en omgevingsrecht. Als advocaat bestuurs- en omgevingsrecht maak je het verschil in je omgeving. Dat, samen met het politiek-bestuurlijke element in deze gebieden, maakt de dagelijkse praktijk dynamisch.”

Nina Rijsterborgh is sinds 2014 advocaat. Vóór de oprichting van ENVIRON Advocaten heeft zij haar specialistische ervaring opgedaan bij een van de grootste advocatenkantoren van Zuid-Nederland, waar zij overheidsinstanties, bedrijven en particulieren heeft geadviseerd, begeleid en bijgestaan bij uiteenlopende kwesties.

In de omgeving zijn talloze projecten aan te wijzen waar Nina betrokken bij is geweest. Projecten die door haar advisering juist wél gerealiseerd konden worden of die door het door haar ingestelde beroep er nooit van zijn gekomen. Als advocaat bestuurs- en omgevingsrecht heeft zij meerdere malen een verschil gemaakt in de omgeving.

Nina steekt haar advisering praktisch en to the point in. Geen ellenlange memo’s met mitsen en maren, maar een helder en concreet advies. Denken in praktische oplossingen in plaats van problemen en alleen procederen wanneer het echt niet anders kan.