Onze advocaten

De advocaten van ENVIRON hebben ieder meer dan 10 jaar relevante juridische ervaring, beiden opgedaan bij een van de grootste advocatenkantoren van Zuid-Nederland. Wij hebben tal van cliënten – zowel bedrijven/particulieren alsook overheidsinstanties – geadviseerd, begeleid en bijgestaan bij uiteenlopende kwesties op het gebied van het bestuurs- en omgevingsrecht. In dat kader hebben we veel ervaring met bezwaar- en (hoger) beroepsprocedures bij bestuursorganen en de bestuursrechter.

Kortom: ENVIRON is omgeven door expertise op beide rechtsgebieden.

Roel Metsemakers

“Als advocaat bestuurs- en omgevingsrecht zorg je voor evenwicht in de verhouding tussen overheid en burger en geef je mede vorm aan de fysieke leefomgeving om je heen. Dat maakt dat ik nog iedere dag met veel enthousiasme en bevlogenheid mijn vak uitoefen en het verschil wil maken bij een ruimtelijke ontwikkeling, bouwplan of handhavingszaak.”

Nina Rijsterborgh

“Het resultaat van je werk daadwerkelijk om je heen zien. Dat is wat mij drijft en wat ik zo interessant vind aan het bestuurs- en omgevingsrecht. Als advocaat bestuurs- en omgevingsrecht maak je het verschil in je omgeving. Dat, samen met het politiek-bestuurlijke element in deze gebieden, maakt de dagelijkse praktijk dynamisch.”

Direct in contact komen?

Wij helpen u graag

Heeft u een geschil met de overheid of advies nodig op het gebied van bestuursrecht of omgevingsrecht? Neem dan contact op met één van onze gespecialiseerde advocaten.

Partners

omgeven door expertise